Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Welkom op de Club Gastvrijheidsspel

Gastvrijheidsspel

Het Welkom op de Club gastvrijheidsspel levert je praktische ideeën op voor je eigen club. Het spel geeft je inzicht in hoe je de gastvrijheid van de club kan vergroten. Op een simpele manier. Zonder dat het veel tijd of geld hoeft te kosten.

Kom tot verrassende inzichten over beleving op de club. Waarom leden of vrijwilligers weglopen, of juist blijven. En ontdek merk je hoe leuk het is om good practices te delen. Ik wil het spel bestellen!

Al meer dan 500 clubs spelen het gastvrijheidsspel. Iedere keer met energie en nieuwe inspiratie. Discussieer over de vragen! Vinden de trainers plezier belangrijker dan prestatie bij jou op de club? Krijgen nieuwe leden hun eerste drankje gratis? Wat is jouw mening over het feit dat bepaalde vrijwilligers een vergoeding krijgen en een ander niet? Eens of oneens? Hoe zou je dit oplossen? Kunnen we hier iets mee als vereniging? In iedere vraag zit een verkapte tip.

 

Welkom op de Club

Het gastvrijheidsspel is onderdeel van ‘Welkom op de Club’, een van de trainingen van Start2Create. Maar je kan het spel ook gewoon op je club spelen. Ben je nieuwsgierig naar wat de Welkom op de Club sessie inhoudt? Kijk dan hier.

 

Hoe speel je het gastvrijheidsspel?

Vragenkaarten gastvrijheidsspel

Tijdens het spel doorloop je de route van de sporter. Op die route kom je van alles tegen. Trainers van de club, het benaderen van nieuwe leden, onderhoud van het complex, het belonen van vrijwilligers, etc.

Kies een pion en begin bij ‘Start’. Gooi de dobbelsteen. Degene links van je pakt het kaartje van die kleur en leest aan jou de vraag voor. Beantwoord de vraag naar aanleiding van de situatie op jouw club. En licht je antwoord vooral ook toe! Je wint of verliest leden aan de hand van jouw antwoorden en jouw visie op wat er speelt op de club.

Ben je nieuwsgierig hoe je het spel kan inzetten op je eigen vereniging? Lees hier ons artikel.

 

Inhoud van het gastvrijheidsspel: 

Gastvrijheidsspel voorbeeld

  • 1 dobbelsteen
  • 6 pionnen
  • 150 vrolijke leden (fiches)
  • 180 vragen verdeeld in 6 categorieën
  • Spelvel
  • Koker om het spel in te bewaren

Kosten voor het spel zijn € 35,- (incl. btw, ex verzendkosten).
Je kunt het gastvrijheidsspel bestellen via onderstaand formulier.

 

 

 

Bestelformulier